М’ясо індички відноситься до дієтичного, тому страви з нього виходять легкими, але одночасно поживними. Гуляш з індички можна подавати на обід або вечерю і не боятися зіпсувати фігуру.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Індичка – 300 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Вода – 50 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати гуляш з індички зі сметаною, м’ясо індички промийте і розріжте на дрібні шматки.
Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте.
На соняшниковій олії обсмажте цибулю і індичку протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.
Потім зменшіть вогонь, додайте сметану, сіль і спеції, добре перемішайте і тушкуйте страву під кришкою 20 хвилин.
Потім зніміть кришку, збільшити вогонь і тушкуйте ще 7-8 хвилин. Далі накрийте сковороду кришкою, вимкніть вогонь і дайте страві постояти 10-15 хвилин.
Гуляш з індички можна подавати як самостійне блюдо з хлібом або додавати до нього гарнір за смаком.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з індички Гуляш з індички з підливою на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою