М’ясо індички відноситься до дієтичного, тому страви з нього виходять легкими, але одночасно поживними. Гуляш з індички можна подавати на обід або вечерю і не боятися зіпсувати фігуру.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Індичка – 300 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати гуляш з індички зі сметаною, м’ясо індички промийте і розріжте на дрібні шматки.

Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте.

На соняшниковій олії обсмажте цибулю і індичку протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.

Потім зменшіть вогонь, додайте сметану, сіль і спеції, добре перемішайте і тушкуйте страву під кришкою 20 хвилин.

Потім зніміть кришку, збільшити вогонь і тушкуйте ще 7-8 хвилин. Далі накрийте сковороду кришкою, вимкніть вогонь і дайте страві постояти 10-15 хвилин.

Гуляш з індички можна подавати як самостійне блюдо з хлібом або додавати до нього гарнір за смаком.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з індички Гуляш з індички з підливою на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою