Гуляш з телятини виходить особливо ніжним смаком. Ароматна густа підлива – ще один привід приготувати страву на сімейний обід. Гаряче можна подавати з картоплею або іншим гарніром за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Телятина – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гуляшу з телятини з підливкою? Ріжемо свіжу телятину на дрібні шматочки. Моркву очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками.

Викладаємо м’ясо в каструлю, обмащений рослинним маслом. Тушкуємо, помішуючи, 3-5 хвилин. Потім заливаємо водою, солимо, перчимо і тушкуємо 20 хвилин.

Через 20 хвилин додаємо паприку, кружальця сирої моркви, томатну пасту і борошно. Перемішуємо вміст протягом 1-2 хвилин, а потім залишаємо страву нудитися на 40 хвилин. Перевіряємо готовність по м’якості телятини.

Коли м’ясо добре протушкується і соус загусне, страву можна знімати з плити і розкладати по тарілках. Гуляш з телятини з підливою готовий!

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш як в їдальні з підливою