Смачний, ароматний і корисний гуляш з курки з підливкою з томатної пасти і борошна. Дуже ситне блюдо сподобається всім і точно наситить ваших домочадців.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – 0.66 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Вода – 200 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш з курки з підливкою з томатної пасти і борошна на сковороді? Курку моєму, даємо їй обсохнути.
Нарізаємо її на шматочки, зразкове однакового розміру.
Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’янцю.
Цибулю чистимо і ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо їх до курки і смажимо ще 5-7 хв
Потім заливаємо воду.
Кладемо борошно, томатну пасту, сіль і спеції.
Чекати, коли вода закипить і зменшуємо вогонь.
Тушкуємо гуляш 35-40 хв, періодично помішуючи.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки з підливою Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою