Смачний, ароматний і корисний гуляш з курки з підливкою з томатної пасти і борошна. Дуже ситне блюдо сподобається всім і точно наситить ваших домочадців.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.66 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Вода – 200 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш з курки з підливкою з томатної пасти і борошна на сковороді? Курку моєму, даємо їй обсохнути.

Нарізаємо її на шматочки, зразкове однакового розміру.

Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’янцю.

Цибулю чистимо і ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо їх до курки і смажимо ще 5-7 хв

Потім заливаємо воду.

Кладемо борошно, томатну пасту, сіль і спеції.

Чекати, коли вода закипить і зменшуємо вогонь.

Тушкуємо гуляш 35-40 хв, періодично помішуючи.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки з підливою Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою