Гуляш з курки виходить особливо смачною. М’ясо в підливці дуже ніжне і м’яке, так і тане в роті. Таке блюдо сподобається і дітям і дорослим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 100 гр.
- Вода – 250 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гуляш з курки з підливкою з томатної пасти, сметани просто! Куряче філе нарізаємо на кубики середньої величини.
Обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яного кольору.
Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо кубиками, моркву краще натерти на крупній тертці.
Додаємо овочі до курки і смажимо 5-7 хв. до м’якого золотистого стану.
Після цього додаємо борошно, томатну пасту, сіль і чорний мелений перець.
Заливаємо воду, все розмішуємо і доводимо до кипіння.
Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 35-40 хв. За 10 хв. до готовності кладемо в гуляш сметану і ще раз перемішуємо.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш доак в їдальні з підливою Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш з підливою