Гуляш – це угорське блюдо, яке зазвичай готується з яловичини. Проте, якщо з якихось причин її не виявилося в холодильнику, то можна використовувати свинину, виходить не менш смачно і поживно.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 70 гр.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Томатна паста – 20 гр.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – 20 гр.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гуляшу з свинини з цибулею, морквою і томатною пастою? М’ясо помийте, наріжте смужками товщиною 1-1,5 сантиметра і перекладіть його в каструлю з товстим дном. Влийте в каструлю олію і обсмажте м’ясо на середньому вогні 15-20 хвилин.

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і додайте в каструлю. Смажте цибулю і м’ясо 10-15 хвилин.

Моркву очистіть, обмийте водою і натріть на крупній тертці. Додайте моркву разом з лавровим листом, сіллю і перцем в каструлю до м’яса і цибулі. Влийте в каструлю 350-400 мл води, накрийте кришкою і тушкуйте 40-50 хвилин на повільному вогні.

У мисці змішайте сметану, томатну пасту і борошно. У вас повинна вийти однорідна маса без грудок. Додайте цю суміш у каструлю, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.

Дайте готовому гуляшу з свинини настоятися під кришкою 10 хвилин і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш зі свинини, як в їдальні Угорський гуляш зі свинини