З баранини можна приготувати багато страв, але особливо ідеально м’ясо підходить для гасіння. Приготуйте з нього гуляш з ніжною і ароматною підливою для ситного сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баранина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати гуляш із баранини з підливкою? Свіжу баранину поділяємо на дрібні шматочки.

Відправляємо в м’ясо в сковороду і обсмажуємо на олії, посолити за смаком. Готуємо до легкого рум’янцю.

На окремій сковороді пасеруємо терту моркву і тонко порізану цибулю.

Після розм’якшення овочів додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо на помірному вогні 2-3 хвилини. Вимикаємо.

Викладаємо овочеву піджарку з томатною пастою до баранині, додаємо борошно і заливаємо водою.

Посипаємо все це паприкою, перемішуємо і тушкуємо страву до готовності.

Приблизно 1,5 години знадобиться для приготування м’яса молодого барана і від 2 годин для старого.

Коли баранина в гуляш розм’якне і стане ніжною, страву можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою