Гуляш давно став улюбленою стравою у багатьох господинь. І звичайно, кожному хочеться зробити його ще смачніше. Спробуйте рецепт гуляшу з курячих сердечок. Блюдо виходить приголомшливий! А соковита і апетитна соус чудово доповнює!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • серце Куряче – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 100 гр.
  • Томатна паста – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода кип’ячена – 200 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з курячих сердечок з підливою. Курячі сердечка миємо та очищаємо ножем від прожилок і жиру.

Розрізаємо кожне сердечко навпіл. І даємо їм підсохнути.

Очищаємо овочі. Цибулину нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо з допомогою великої терки.

Пасеруємо овочі на розігрітому рослинному маслі 5-7 хв. Потім додаємо сердечка і смажимо, поки не випарується зайва рідина і з’явитися легкий золотий відтінок.

Тепер додаємо борошно, томатну пасту, сіль і перець.

Вводимо воду і всі добре розмішуємо. Тушкуємо після закипання протягом 20 хв. За 10 хв. до готовності додаємо сметану і подрібнений часник.

Приємного апетиту!

Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з підливою гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою