Гуляш давно став улюбленою стравою у багатьох господинь. І звичайно, кожному хочеться зробити його ще смачніше. Спробуйте рецепт гуляшу з курячих сердечок. Блюдо виходить приголомшливий! А соковита і апетитна соус чудово доповнює!
Інгредієнти: на 4 порції.
- серце Куряче – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 100 гр.
- Томатна паста – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода кип’ячена – 200 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з курячих сердечок з підливою. Курячі сердечка миємо та очищаємо ножем від прожилок і жиру.
Розрізаємо кожне сердечко навпіл. І даємо їм підсохнути.
Очищаємо овочі. Цибулину нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо з допомогою великої терки.
Пасеруємо овочі на розігрітому рослинному маслі 5-7 хв. Потім додаємо сердечка і смажимо, поки не випарується зайва рідина і з’явитися легкий золотий відтінок.
Тепер додаємо борошно, томатну пасту, сіль і перець.
Вводимо воду і всі добре розмішуємо. Тушкуємо після закипання протягом 20 хв. За 10 хв. до готовності додаємо сметану і подрібнений часник.
Приємного апетиту!
Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з підливою гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою