Гуляш з лосятини з ніжною підливою стане оригінальним і цікавим вечерею. М’ясо лося не таке жирне, як свинина або яловичина, але нічим не поступається за смаком. Подавайте блюдо з відварною картоплею або овочами.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лосятина – 0,5 кг
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати гуляш з лосятини з підливкою? М’ясо лося ретельно промиваємо під водою і ріжемо на рівні дрібні шматочки.

Подрібнюємо цибулину і відправляємо її в сковороду з рослинним маслом.

Тушкуємо до прозорості.

Додаємо до цибулі м’ясо, солимо і перчимо за смаком.

Перемішуємо і обсмажуємо на помірному вогні до легкого рум’янцю.

Після чого очищаємо моркву, дрібно нарізаємо і кладемо її в гуляш, додаємо борошно, томатну пасту і воду. Тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 40 хвилин.

Гуляш з лосятини в підливі буде повністю готовий, коли м’ясо стане м’яким і ніжним. Після чого можна подавати страву до столу, доповнивши гарніром.

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою