Гуляш з курячих шлунків виходить абсолютно неповторним. Смак просто чудовий, ніжний, соковитий, поживний. Щоб блюдо було ще апетитніше, додамо трохи цибулі і моркви, а також ароматну підливку з сметани! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі шлунки – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Бульйон – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1,5 ст. л.
- Томатна паста – 1,5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Лавровий лист – 3 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з курячих шлунків. Курячі шлуночки промиваємо і кладемо їх в каструлю, додаємо лавровий лист і заливаємо водою. Варимо 10 хв. і зливаємо бульйон, а курячі шлуночки заливаємо новою водою. Відварюємо їх 30 хв.
Цибулину очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
А морквину ржем гуртками і ділимо їх на половинки.
Пасеруємо на рослинній олії 10-15 хв. до золотистого кольору.
В бульйоні розвести томатну пасту, сметану і борошно.
масу Додаємо на сковороду до овочів. Викладаємо курячі шлуночки, солимо й додаємо чорний мелений перець. Перемішуємо і тушкуємо 15-20 хв.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді