Перед вами рецепт приготування незвичайного гуляшу – з оленини. Таке блюдо відрізняється приємним і ніжним смаком, а також високою корисністю. Простий у приготуванні гуляш з оленини зможе приготувати кожен. Оленина надає страві цікавий смак, одночасно з цим страва виходить в якійсь мірі дієтичним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Оленина – 700 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1 ст.
  • Перець чилі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш з оленини? Перед приготуванням гуляшу оленину необхідно вимочити в холодній воді. Займе цей процес не менш 12 годин.

Потім оленину поріжте невеликими шматочками і обсмажте на рослинному маслі.

Після цього до вмісту сковороди додайте воду, подрібнену ріпчасту цибулю.

Потушкуйте оленину з цибулею 5-7 хвилин, потім додати до них сметану в необхідній кількості.

Слідом додаємо в приготоване блюдо томатну пасту і перець чилі.

Приправляємо всі інгредієнти сіллю, після перемішування тушкуємо блюдо 1-1,5 години до готовності. Оленина повинна стати м’якою.

Гуляш з оленини готовий! До столу подавайте дане блюдо з улюбленим гарніром!

Приємного вам апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш класичний