Перед вами рецепт приготування незвичайного гуляшу – з оленини. Таке блюдо відрізняється приємним і ніжним смаком, а також високою корисністю. Простий у приготуванні гуляш з оленини зможе приготувати кожен. Оленина надає страві цікавий смак, одночасно з цим страва виходить в якійсь мірі дієтичним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Оленина – 700 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 ст.
- Перець чилі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш з оленини? Перед приготуванням гуляшу оленину необхідно вимочити в холодній воді. Займе цей процес не менш 12 годин.
Потім оленину поріжте невеликими шматочками і обсмажте на рослинному маслі.
Після цього до вмісту сковороди додайте воду, подрібнену ріпчасту цибулю.
Потушкуйте оленину з цибулею 5-7 хвилин, потім додати до них сметану в необхідній кількості.
Слідом додаємо в приготоване блюдо томатну пасту і перець чилі.
Приправляємо всі інгредієнти сіллю, після перемішування тушкуємо блюдо 1-1,5 години до готовності. Оленина повинна стати м’якою.
Гуляш з оленини готовий! До столу подавайте дане блюдо з улюбленим гарніром!
Приємного вам апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш класичний