апетитний Соковитий і гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти і овочів дуже легко і просто приготувати вдома. Протушенная в підливці свинина виходить неймовірно ніжною і зберігає свою соковитість. Таке блюдо можна подати як самостійне або ж в якості добавки до гарніру. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 35 мл

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти, моркви та цибулі на сковороді просто! Свинину миємо й ділимо на кубики середнього розміру, приблизно 2*2 див.

Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’яного відтінку.

Цибулю і моркву очищаємо. І нарізаємо їх невеликими шматочками. Моркву можна порізати кружальцями, а потім поділити їх на половинки.

Додаємо овочі до свинини, додаємо сіль, перець, борошно і томатну пасту. Вливаємо воду і перемішуємо. Тушкуємо страву протягом 50 хв

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш зі свинини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш як в їдальні з підливою