Гуляш з телятини виходить особливо ніжним смаком. Ароматна густа підлива – ще один привід приготувати страву на сімейний обід. Гаряче можна подавати з картоплею або іншим гарніром за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Телятина – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Вода – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гуляшу з телятини з підливкою? Ріжемо свіжу телятину на дрібні шматочки. Моркву очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками.
Викладаємо м’ясо в каструлю, обмащений рослинним маслом. Тушкуємо, помішуючи, 3-5 хвилин. Потім заливаємо водою, солимо, перчимо і тушкуємо 20 хвилин.
Через 20 хвилин додаємо паприку, кружальця сирої моркви, томатну пасту і борошно. Перемішуємо вміст протягом 1-2 хвилин, а потім залишаємо страву нудитися на 40 хвилин. Перевіряємо готовність по м’якості телятини.
Коли м’ясо добре протушкується і соус загусне, страву можна знімати з плити і розкладати по тарілках. Гуляш з телятини з підливою готовий!
Гуляш Гуляш з підливою Гуляш як в їдальні з підливою