Густа підлива з тануть у роті шматочками яловичини – самий справжній смак з дитинства! Такий гуляш практично кожен з нас пробував в дитячому саду. Смачний гуляш з яловичини зможе приготувати навіть початківець кулінар. Витратьте трохи часу – і ароматне блюдо буде радувати всю сім’ю!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Сметана – 1 ст. л.
- Томатна паста – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Лавровий лист – 1 шт.
- Вода – 2 склянки
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш з яловичини як у дитячому садку просто! Очищений ріпчасту цибулю подрібнюємо, обсмажуємо до м’якості і рум’яного кольору на рослинній олії.
Попередньо вимиту яловичину нарізаємо кубиками невеликого розміру. Викладаємо м’ясо в сковороду до репчатому луку.
Обсмажуємо яловичину до зміни кольору.
Далі відправляємо в сковороду наступні інгредієнти – спеції і сіль за смаком, лавровий лист і склянку води. Тушкуємо м’ясо не менше години до м’якості.
З’єднуємо в окремій мисці томатну пасту, пшеничне борошно і сметану.
Додаємо в соус склянку води, все перемішуємо.
Вливаємо отриману суміш до вмісту сковороди. Одночасно з цим необхідно помішувати гуляш. Протягом 10 хвилин тушкуємо страву, потім вимикаємо газ. Гуляш готовий!
Приємного вам апетиту!
Гуляш Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою