Густа підлива з тануть у роті шматочками яловичини – самий справжній смак з дитинства! Такий гуляш практично кожен з нас пробував в дитячому саду. Смачний гуляш з яловичини зможе приготувати навіть початківець кулінар. Витратьте трохи часу – і ароматне блюдо буде радувати всю сім’ю!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш з яловичини як у дитячому садку просто! Очищений ріпчасту цибулю подрібнюємо, обсмажуємо до м’якості і рум’яного кольору на рослинній олії.

Попередньо вимиту яловичину нарізаємо кубиками невеликого розміру. Викладаємо м’ясо в сковороду до репчатому луку.

Обсмажуємо яловичину до зміни кольору.

Далі відправляємо в сковороду наступні інгредієнти – спеції і сіль за смаком, лавровий лист і склянку води. Тушкуємо м’ясо не менше години до м’якості.

З’єднуємо в окремій мисці томатну пасту, пшеничне борошно і сметану.

Додаємо в соус склянку води, все перемішуємо.

Вливаємо отриману суміш до вмісту сковороди. Одночасно з цим необхідно помішувати гуляш. Протягом 10 хвилин тушкуємо страву, потім вимикаємо газ. Гуляш готовий!

Приємного вам апетиту!

Гуляш Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою