Гуляш з м’якої свинини і ніжною підливи ідеально подавати до картопляного пюре. Страва ідеально підходить для дитячої кухні, що зручно для великої родини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з свинини як у дитячому садку. З свинини вирізаємо жир, потім м’ясо ріжемо на маленькі і тонкі шматочки.

Обсмажуємо на сковороді до рум’янцю, попередньо посоливши за смаком.

Поки м’ясо смажиться в склянці з водою разболтаем кетчуп і сметану. Це необхідно для підливи.

обсмажене м’ясо вливаємо заправку і додаємо борошно.

Також натираємо моркву і закидаємо її в сковороду.

Додаємо сіль по смаку, перемішуємо і робимо маленький вогонь. Тушкуємо під кришкою близько години до м’якості свинини.

Гарячий гуляш з підливою викладаємо на гарнір і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з підливою на сковороді Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш як в їдальні з підливою