Гуляш з яловичини з густою підливою з томатної пасти – смак знайомий з дитинства. І зараз, через багато років, це блюдо залишається актуальним і дуже популярним.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яловичина – 0,5 кг
- Вода – 450 – 500 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Томатний соус – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гуляшу з яловичини з підливкою з томатної пасти на сковороді? Яловичину вимити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
У глибокій сковороді розігрійте олію, викладіть м’ясо і обсмажте на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і смажте 5 хвилин.
Всипте до м’яса борошно, перемішайте і продовжуйте смажити ще 3 хвилини. Після додайте томатний соус і швидко перемішайте.
Влийте в сковороду воду, вона повинна повністю покривати м’ясо. Додайте спеції і сіль за смаком, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні 1,5 години. Щоб підлива була більш однорідною, дістаньте з неї м’ясо і протріть її в блендері.
Приємного апетиту!
Гуляш з яловичини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою на сковороді Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим