Гуляш з яловичини з густою підливою з томатної пасти – смак знайомий з дитинства. І зараз, через багато років, це блюдо залишається актуальним і дуже популярним.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Вода – 450 – 500 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Томатний соус – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гуляшу з яловичини з підливкою з томатної пасти на сковороді? Яловичину вимити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

У глибокій сковороді розігрійте олію, викладіть м’ясо і обсмажте на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і смажте 5 хвилин.

Всипте до м’яса борошно, перемішайте і продовжуйте смажити ще 3 хвилини. Після додайте томатний соус і швидко перемішайте.

Влийте в сковороду воду, вона повинна повністю покривати м’ясо. Додайте спеції і сіль за смаком, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні 1,5 години. Щоб підлива була більш однорідною, дістаньте з неї м’ясо і протріть її в блендері.

Приємного апетиту!

Гуляш з яловичини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою на сковороді Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим