Смачне, ароматне і шалено апетитне блюдо! Гуляш зі свинини в казані – найкращі ласощі для сімейного обіду! Дуже ситне і неймовірно просте у приготуванні. Спробуйте самі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Сметана – 50 гр.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – 0,5 пучків

Процес приготування:

Рецепт гуляшу з свинини в казані простий у приготуванні! Свинину ріжемо шматочками досить великого розміру (приблизно 2*3 см).

Обсмажуємо свинину на рослинному маслі в казані 7-10 хв

Цибулю і моркву очищаємо від лушпиння і шкірки, і промиваємо під проточною водою.

Цибулю нарізаємо півкільцями або кубиками.

Моркву натираємо на тертці.

Додаємо їх в казан, перемішуємо і пасеруємо 5-7 хв

Солимо і приправляємо блюдо.

Вводимо томатну пасту, борошно і воду.

Доводимо воду до кипіння й тушкуємо під кришкою на помірному вогні 40 хв.

За 10 хв. до готовності додаємо сметану і подрібнену зелень.

Приємного апетиту!

Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш класичний