апетитний Соковитий і гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти і овочів дуже легко і просто приготувати вдома. Протушенная в підливці свинина виходить неймовірно ніжною і зберігає свою соковитість. Таке блюдо можна подати як самостійне або ж в якості добавки до гарніру. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Вода – 300 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 35 мл
Процес приготування:
Готувати гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти, моркви та цибулі на сковороді просто! Свинину миємо й ділимо на кубики середнього розміру, приблизно 2*2 див.
Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’яного відтінку.
Цибулю і моркву очищаємо. І нарізаємо їх невеликими шматочками. Моркву можна порізати кружальцями, а потім поділити їх на половинки.
Додаємо овочі до свинини, додаємо сіль, перець, борошно і томатну пасту. Вливаємо воду і перемішуємо. Тушкуємо страву протягом 50 хв
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш зі свинини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш як в їдальні з підливою