Гуляш зі свинини з підливою – угорське національне блюдо, яке традиційно подавали замість супу. Таке блюдо стане відмінним обідом для всієї родини. Смачне, апетитне і дуже ситне! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Сметана – 100 мл
- Вода – 250 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з свинини з підливкою з томатної пасти, сметани. Свинину промиваємо і ріжемо кубиками досить великого розміру, десь 2*3 см
Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо свинину протягом 10 хв., щоб вона злегка зарум’янилася.
Моркву та цибулю очищаємо.
Моркву ріжемо кружальцями або полукружками, а цибулю невеликими квадратиками.
Додаємо овочі на сковороду і смажимо ще 5 хв
Тепер заливаємо воду, вводимо борошно, томатну пасту, спеції і сіль. Коли вода закипить, можна зменшити вогонь. Тушкуємо гуляш 40 хв. до готовності. За 10 хв. кладемо в нього сметану і розмішуємо.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливкою з борошна і томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш класичний