Гуляш зі свинини з підливою – угорське національне блюдо, яке традиційно подавали замість супу. Таке блюдо стане відмінним обідом для всієї родини. Смачне, апетитне і дуже ситне! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Сметана – 100 мл
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з свинини з підливкою з томатної пасти, сметани. Свинину промиваємо і ріжемо кубиками досить великого розміру, десь 2*3 см

Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо свинину протягом 10 хв., щоб вона злегка зарум’янилася.

Моркву та цибулю очищаємо.

Моркву ріжемо кружальцями або полукружками, а цибулю невеликими квадратиками.

Додаємо овочі на сковороду і смажимо ще 5 хв

Тепер заливаємо воду, вводимо борошно, томатну пасту, спеції і сіль. Коли вода закипить, можна зменшити вогонь. Тушкуємо гуляш 40 хв. до готовності. За 10 хв. кладемо в нього сметану і розмішуємо.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливкою з борошна і томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш класичний