Смачний і апетитний гуляш з курки з підливкою з томатної пасти дуже просто приготувати вдома на сковороді. М’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним і м’яким, а сама страва неймовірно ситна та поживна. Всі домочадці будуть без розуму.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати гуляш з курки з підливкою з томатної пасти на сковороді? Куряче філе потрібно порізати на шматочки середнього розміру.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо курку до рум’яного відтінку 5-7 хв

Цибулю і моркву очищаємо.

Цибулю ріжемо півкільцями або кубиками

Моркву натираємо на крупній тертці.

Додаємо їх на сковороду і обсмажуємо 5 хв.

Тепер додаємо воду, борошно, томатну пасту.

Солимо й додаємо спеції.

Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо на середньому вогні 40 хв

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з курки на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді