Гуляш з ніжної і соковитої свинини виходить особливо апетитним в томатній підливі. Приготування в каструлі зробить блюдо ще більш м’яким. Спробуйте для сімейного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Вода – 2 склянки
- Паприка – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш зі свинини з підливою в каструлі? Заздалегідь розморожену свинину нарізаємо на шматочки середнього розміру.
м’ясо Солимо за смаком, посипаємо борошном і ретельно перемішуємо.
Обсмажуємо м’ясо на олії до рум’яної скоринки.
Посипаємо паприкою.
Перекладаємо обсмажену свинину в каструлю, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.
В сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорого стану.
Далі нарізаємо моркву і перець, закидаємо овочі до цибулі і тушкуємо ще 5 хвилин.
Перекладаємо овочі в каструлю з м’ясом, додаємо потрібних спецій, томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин.
За кілька хвилин до готовності страви додаємо лавровий лист. Знімаємо з вогню.
Розкладаємо ароматний гуляш з підливою по тарілках. За бажанням прикрашаємо свіжою зеленню, доповнюємо гарніром і подаємо до столу. Готово!
Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш з підливою Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою