Гуляш з ніжної і соковитої свинини виходить особливо апетитним в томатній підливі. Приготування в каструлі зробить блюдо ще більш м’яким. Спробуйте для сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш зі свинини з підливою в каструлі? Заздалегідь розморожену свинину нарізаємо на шматочки середнього розміру.

м’ясо Солимо за смаком, посипаємо борошном і ретельно перемішуємо.

Обсмажуємо м’ясо на олії до рум’яної скоринки.

Посипаємо паприкою.

Перекладаємо обсмажену свинину в каструлю, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.

В сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорого стану.

Далі нарізаємо моркву і перець, закидаємо овочі до цибулі і тушкуємо ще 5 хвилин.

Перекладаємо овочі в каструлю з м’ясом, додаємо потрібних спецій, томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин.

За кілька хвилин до готовності страви додаємо лавровий лист. Знімаємо з вогню.

Розкладаємо ароматний гуляш з підливою по тарілках. За бажанням прикрашаємо свіжою зеленню, доповнюємо гарніром і подаємо до столу. Готово!

Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш з підливою Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою