Гуляш зі свинини – смачна страва угорської кухні, яке давно набуло свою популярність. Є безліч варіантів його приготування, але особливо апетитним і ароматним буде гуляш з болгарським перцем і підливою. Блюдо виходить особливо ніжним і соковитим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Вода – 0,5 склянки
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати гуляш зі свинини з болгарським перцем? М’ясо свинини промиваємо, видаляємо прожилки та плівку, нарізаємо його на кубики середньої величини.

Глибоку сковороду промазуємо маслом і викладаємо свинину. Обсмажуємо до золотистого кольору, зі всіх сторін.

чистимо Цибулину і дрібно нарізаємо квадратиками.

Зубчики часнику чистимо і ріжемо пластинками.


Додаємо цибулю до свинині, а також солимо і приправляємо. Смажимо, поки цибуля не стане м’яким, потім вливаємо півсклянки води і тушкуємо.

Перець миємо, розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння. Потім нарізаємо перець смужками. А помідори ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо помідори на сковорідку, обсмажуємо 5 хв. і вводимо перець і часник.

Тушкуємо гуляш, поки м’ясо не стане м’яким, близько 30-40 хв.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш класичний