Ідеальний смак класичного гуляшу – те, що потрібно для ситного обіду. Приготуйте блюдо зі свинини, яка так легко нудиться в ароматній підливці. М’ясо виходить м’яким, а ви не витрачаєте багато часу на приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 1 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт гуляшу з свинини з підливою, як у їдальні, смачний! Свинину ріжемо на тонкі довгасті шматочки.
Обвалюють у солі і обсмажуємо на сковороді до легкого рум’янцю.
Під час смаження м’яса відволічемося на приготування підливи. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його до рум’яного кольору в казані або сковороді.
Після чого вливаємо склянку води, додаємо борошно, сметану, томатну пасту і трохи солі. Розмішуємо і доводимо до кипіння.
Після чого викладаємо в підливу свинину, зменшуємо вогонь і тушкуємо страву до готовності 35-40 хвилин.
Ідеальний гуляш як з їдальні готовий! Подаємо разом з гарніром у гарячому вигляді.
Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою в каструлі Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш класичний Угорський гуляш зі свинини