Всім, хто любить експериментувати з класичними блюдами, настійно рекомендую приготувати незвичайний харчо з свинини з перловкою. Ситне гаряче блюдо сподобається всім без винятку. Наваристий супчик стане чудовим варіантом, щоб смачно нагодувати своїх близьких.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Вода – 2 л
- Перлова крупа – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Аджика – за смаком
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Уцхо-сунелі – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати харчо з свинини з перловкою? Відміряйте необхідну кількість перлової крупи, переберіть, кілька разів промийте, потім залийте попередньо підготовленим крутим окропом і залиште на деякий час, щоб перловка добре запарилась. Це робиться для того, щоб скоротити час варіння.
Свинину промийте, наріжте на невеликі шматочки, викладіть в глибоку каструлю.
Залийте холодною водою. Каструлю поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну шумівкою. Потім зменшіть вогонь і варіть м’ясо 30-40 хвилин.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
розігрійте Сковороду на середньому вогні, додайте олію, викладіть нарізані цибулю і часник, обсмажте овочі до розм’якшення, час від часу помішуючи.
До обсмаженою овочам додайте томатну пасту.
Перемішайте і готуйте на невеликому вогні кілька хвилин.
Розпарену перлову крупу викладіть до м’яса, попередньо злив рідина, в якій вона распаривалась. Доведіть до кипіння і варіть 10-15 хвилин на мінімальному вогні.
Необхідну кількість картоплі вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте кубиками невеликого розміру. Викладіть в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 15 хвилин.
Моркву очистіть від шкірки, наріжте невеликими шматочками довільної форми або скористайтеся теркою, додайте в каструлю.
В каструлю з бульйоном викладіть апетитну засмажку. Доведіть до кипіння і прокип’ятіть 5-7 хвилин.
В каструлю додайте уцхо-сунелі, аджику, чорний і червоний мелений перець і сіль.
Зелень сполосніть в прохолодній воді, струсіть зайву вологу і подрібніть гострим ножем, додайте в каструлю. Ретельно перемішайте. Вимкніть вогонь і дайте харчо настоятися 10 хвилин.
Харчо з свинини з перловкою подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Суп харчо Харчо з картоплею Харчо з перловкою Харчо з свинини Харчо з часником