Дарницький хліб – чи не найпопулярніший сорт хлібобулочних виробів, які подають до перших страв. Крім того, його смак ідеальний для бутербродів з маслом. Цей вид хліба містить житнє борошно, тому дуже корисний для організму.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 230 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Мед гречаний) – 1 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Житнє обдирне борошно – 150 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування Хліба Дарницького в хлібопічці Мулинекс? Вода повинна бути по температурі трохи вище, ніж кімнатної температури. Відміряйте необхідну кількість води, рослинного масла і меду, влийте їх у ємність для випічки.
Потім додайте сіль, просіяне борошно і сухі дріжджі.
Коли всі інгредієнти будуть додані, закрийте кришку хлібопічки Мулинекс і виберіть режим, який розрахований на замішування тіста, його расстойку і випічку. На приготування хліба піде приблизно три з половиною години.
Після того, як процес випікання буде завершено, дістаньте хліб з форми і дайте йому відпочити 20-30 хвилин. Потім ароматний хліб дарницький можна нарізати і подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Житній хліб в хлібопічці Сірий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Мулинекс Хліб в хлібопічці на 900 грам