Любителям домашнього хліба від усієї душі раджу скористатися незвичайно гарним рецептом і приготувати хліб на пшеничної заквасці в хлібопічці. Домашній хліб виходить неймовірно ароматним. Приготуйте, і ви залишитеся під великим враженням!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 300 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Закваска – 1 склянка
- Борошно цільнозернові (пшеничне) – 100 гр.
- Борошно пшеничне (1-го сорту) – 400 гр.
- Масло вершкове (топлене) – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати хліб на пшеничної заквасці в хлібопічці? В чашу хлібопічки викладіть необхідну кількість пшеничного закваски.
Потім просіяти необхідну кількість пшеничного борошна 1-го сорту.
Наступним кроком додайте цільнозернове борошно пшеничне.
Влийте питну воду, підігріту до теплого стану.
Слідом додати топлене масло.
Після чого всипте цукровий пісок і сіль.
Закрийте кришку хлібопічки. На панелі приладу виберіть програму 01 «Основний хліб», скоринка – темна. Увімкніть прилад. Почнеться процес приготування, який займе 4 години 5 хвилин.
Після закінчення програми вимкніть прилад, відкрийте кришку хлібопічки.
Акуратно вийміть хліб і повністю остудіть його на решітці.
Апетитний хліб на пшеничного закваски, приготовлений в хлібопічці, наріжте на скибочки.
Ароматний хліб подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб на воді в хлібопічці Хліб на заквасці в хлібопічці Цільнозерновий хліб в хлібопічці