Ми часто чуємо фразу: хліб – усьому голова. Без хліба не обходиться ні один прийом їжі і багато хочуть готувати його самостійно. Щоб приготувати хліб у хлібопічці Панасонік 2501 в домашніх умовах вам знадобиться звичайний набір простих продуктів і трохи часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Вода – 260 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування хліба в хлібопічці Панасонік 2501? На дно форми всипте сухі дріжджі і просіяне пшеничне борошно.

Далі відміряйте і всипте сіль і цукор.

Вльоті воду. Масло додайте в останню чергу. Встановіть на хлібопічці розмір «М» і бажаний колір скоринки. Запустіть програму «Основний хліб».

Готовий гарячий хліб вийміть з чаші і остудіть його на боці. М’якуш виходить дуже повітряним, а кірочка хрумка.

Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці