Хлібопічка Редмонд 1908 проста у використанні і має більше незаперечних переваг у порівнянні з іншими моделями. Приготований в ній хліб відрізняється хрусткою скоринкою і особливим смаком. У цій хлібопічці важливо спочатку закласти рідкі інгредієнти, а потім сухі, щоб тісто добре замісилася. Випечений хліб, щоб скоринка залишилася хрусткою, повинен відпочити під рушником. У цьому рецепті вам пропонується спекти смачний цибульний хліб.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 430 гр.
- Молоко коров’яче – 120 мл
- Вода – 140 мл
- Сухі дріжджі – 9 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати хліб в хлібопічці Редмонд 1908 просто! В окремий посуд налийте підігріті молоко і воду, насипте до них цукор, сіль і додайте пресовані дріжджі. Потім все добре перемішайте, щоб дріжджі розчинилися.
У відерце хлібопічки вилийте приготовлену суміш і через сито насипте вказане в рецепті кількість пшеничного борошна. Встановіть на хлібопічці програму №1 «Класичний», вага випічки 750 г, колір скоринки виберіть на свій розсуд. Час випічки буде 2 години 53 хвилини. Увімкніть хлібопічку.
Поки походите процес замісу, почистіть цибулю, наріжте на невеликі кубики і обсмажте до рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі.
через 15 хвилин від початку програми перекладіть в відерце до тесту обсмажену цибулю.
Після сигналу про завершення роботи хлібопічки спечений цибульний хліб вийміть з відерця, перекладіть на грати і остудіть під рушником. Потім можете хліб нарізати на скибочки і подавати до столу.
Смачною і вдалою випічки!
Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на молоці у хлібопічці