Яскравий і поживний холодець виходить з соковитих шийок індички з додаванням желатину. Страва добре і швидко застигає, подавайте його до обіду або в якості закуски на святковий стіл.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Шия індички – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Желатин харчовий – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 10 шт.
- Лавровий лист – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування холодець з шиї індички з желатином смачний! Шиї індички добре промиваємо під водою і занурюємо у велику каструлю.
Заливаємо продукт водою, солимо, перчимо і доповнюємо очищеним цибулею і морквою. Відварюємо на слабо вогні 3 години, періодично прибираючи пінку.
З готового бульйону дістаємо шиї, остуджуємо їх і знімаємо з них м’ясо. Розкладаємо по тарілках.
Старанно проціджуємо бульйон і додаємо в нього желатин. Розмішуємо і вливаємо до м’яса.
Сюди ж можна додати подрібнену моркву. Відправляємо блюдо в холодильник на 6 годин.
Після того, як холодець добре застигне, його можна перекладати в порційні тарілки і подавати до столу. Готово!
Холодець Холодець без желатину Холодець в каструлі Холодець з желатином в каструлі Холодець з індички Холодець класичний