Яскравий і поживний холодець виходить з соковитих шийок індички з додаванням желатину. Страва добре і швидко застигає, подавайте його до обіду або в якості закуски на святковий стіл.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Шия індички – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Желатин харчовий – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 10 шт.
  • Лавровий лист – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування холодець з шиї індички з желатином смачний! Шиї індички добре промиваємо під водою і занурюємо у велику каструлю.

Заливаємо продукт водою, солимо, перчимо і доповнюємо очищеним цибулею і морквою. Відварюємо на слабо вогні 3 години, періодично прибираючи пінку.

З готового бульйону дістаємо шиї, остуджуємо їх і знімаємо з них м’ясо. Розкладаємо по тарілках.

Старанно проціджуємо бульйон і додаємо в нього желатин. Розмішуємо і вливаємо до м’яса.

Сюди ж можна додати подрібнену моркву. Відправляємо блюдо в холодильник на 6 годин.

Після того, як холодець добре застигне, його можна перекладати в порційні тарілки і подавати до столу. Готово!

Холодець Холодець без желатину Холодець в каструлі Холодець з желатином в каструлі Холодець з індички Холодець класичний