Сьогодні пропоную скористатися цікавим і дуже смачним рецептом і приготувати апетитний холодець з яловичини в мультиварці. Холодець виходить наваристим, насиченим і ароматним. Приготуйте, і ви будете в захваті!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Свинячі ноги – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 2,5 л
- Перець чорний горошок – 7 шт.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Готувати холодець з яловичини в мультиварці Редмонд просто! Свинячу ніжку зачистити ножем і ретельно вимийте. Яловичину також добре промийте. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою. У чашу мультиварки викладіть підготовлені інгредієнти, додайте сіль, лавровий лист і чорний перець горошком.
Залийте холодною водою таким чином, щоб вона повністю покривала м’ясо. Закрийте кришку приладу. На панелі мультиварки встановіть програму «Гасіння», час приготування – 5 годин.
Готуйте до закінчення програми.
Після звукового сигналу м’ясо акуратно викладіть в миску і повністю остудіть його.
Гарячий бульйон обережно процідіть в окрему ємність. Остигле м’ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте або розберіть на волокна руками. М’ясо викладіть в бульйон.
Гарненько перемішайте.
Часник очистіть від лушпиння і промийте. Подрібніть. Підготуйте ємності, в які будете заливати холодець, і викладіть подрібнений часник. Підготовлене м’ясо рівномірно розподіліть по ємностях. Підготовленим бульйоном залийте м’ясо таким чином, щоб бульйон повністю його покривав.
Повністю остудіть холодець, а потім накрийте ємності кришками і поставте в холодильник застигати на 6-8 годин, але краще всього на ніч. Апетитний холодець з яловичини, приготований в мультиварці, подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся м’ясної закускою!
Холодець в мультиварці Холодець в мультиварці Редмонд Холодець з свинини без желатину Холодець з свинячих ніжок Холодець з свинячих ніжок в мультиварці Холодець класичний