Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати апетитний наваристий холодець зі свинячої рульки, курки і яловичини. М’ясна закуска виходить ароматною і ситної. Приготуйте смачний холодець, і ви не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Свиняча рулька – 1 шт.
  • Курка – 3 шт.
  • Яловичина – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 5 головок
  • Вода – 3,5 л.
  • Перець чорний горошок – 7 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 10 зуб.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Рецепт холодцю зі свинячої рульки, курки і яловичини гранично простий! Свинячу рульку, курку та яловичину промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вона покривала м’ясо. Додайте лавровий лист, сіль і чорний перець горошком. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть під кришкою 6 годин. Готове м’ясо остудіть.

Остигле м’ясо відокремте від кісток і розберіть на шматочки руками.

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння.

Підготовлене м’ясо, цибулю і часник пропустіть через м’ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.

В глибокій ємності з’єднайте подрібнене м’ясо і попередньо проціджений через дрібне сито бульйон. Перемішайте до однорідної консистенції.

Підготуйте ємності, в які будете заливати холодець. Я використовувала силіконові формочки для кексів. Повністю остудіть холодець при кімнатній температурі, а потім накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник для застигання на 8 годин, але краще всього на ніч.

Охолоджений смачний холодець зі свинячої рульки, курки і яловичини вийміть з формочок і подавайте на стіл порційно. За бажанням прикрасьте свіжою зеленню і подайте гірчицю або інший соус.

Насолоджуйтеся м’ясної закускою!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з курки і яловичини Холодець з яловичини в каструлі Холодець зі свинячої рульки Холодець зі свинячої рульки і курки