Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати апетитний наваристий холодець зі свинячої рульки, курки і яловичини. М’ясна закуска виходить ароматною і ситної. Приготуйте смачний холодець, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Свиняча рулька – 1 шт.
- Курка – 3 шт.
- Яловичина – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 5 головок
- Вода – 3,5 л.
- Перець чорний горошок – 7 шт.
- Сіль – за смаком
- Часник – 10 зуб.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Рецепт холодцю зі свинячої рульки, курки і яловичини гранично простий! Свинячу рульку, курку та яловичину промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вона покривала м’ясо. Додайте лавровий лист, сіль і чорний перець горошком. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть під кришкою 6 годин. Готове м’ясо остудіть.
Остигле м’ясо відокремте від кісток і розберіть на шматочки руками.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння.
Підготовлене м’ясо, цибулю і часник пропустіть через м’ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.
В глибокій ємності з’єднайте подрібнене м’ясо і попередньо проціджений через дрібне сито бульйон. Перемішайте до однорідної консистенції.
Підготуйте ємності, в які будете заливати холодець. Я використовувала силіконові формочки для кексів. Повністю остудіть холодець при кімнатній температурі, а потім накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник для застигання на 8 годин, але краще всього на ніч.
Охолоджений смачний холодець зі свинячої рульки, курки і яловичини вийміть з формочок і подавайте на стіл порційно. За бажанням прикрасьте свіжою зеленню і подайте гірчицю або інший соус.
Насолоджуйтеся м’ясної закускою!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з курки і яловичини Холодець з яловичини в каструлі Холодець зі свинячої рульки Холодець зі свинячої рульки і курки