Для легкого і смачного обіду як не можна краще підійде холодний борщ на квасі. Суп готується дуже швидко і просто. Крім того, страва ідеально для теплої погоди.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Буряк – 3 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Яловичина – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Квас – 2 склянки
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Хрін – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати холодний борщ на квасі легко! Підготуємо всі інгредієнти. Овочі, яйця і яловичину відварюємо, свіжу зелень промиваємо, потім все дрібно нарізаємо. Дві варені буряків відкладаємо. Все інше відправляємо в глибоку тарілку разом зі сметаною.

З’єднуємо гірчицю, хрін, подрібнений часник і буряк. Заливаємо продукти квасом і збиваємо в блендері до однорідності.

Заливаємо основу борщу приготовленої заправкою. За смаком солимо і перчимо. На час ставимо в холодильник.

Охолоджений борщ на квасі можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Борщ з м'ясом Борщ з яйцем Борщ холодний з м'ясом Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ з вареним буряком