Для легкого і смачного обіду як не можна краще підійде холодний борщ на квасі. Суп готується дуже швидко і просто. Крім того, страва ідеально для теплої погоди.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Буряк – 3 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Яловичина – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Квас – 2 склянки
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Хрін – 1 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати холодний борщ на квасі легко! Підготуємо всі інгредієнти. Овочі, яйця і яловичину відварюємо, свіжу зелень промиваємо, потім все дрібно нарізаємо. Дві варені буряків відкладаємо. Все інше відправляємо в глибоку тарілку разом зі сметаною.
З’єднуємо гірчицю, хрін, подрібнений часник і буряк. Заливаємо продукти квасом і збиваємо в блендері до однорідності.
Заливаємо основу борщу приготовленої заправкою. За смаком солимо і перчимо. На час ставимо в холодильник.
Охолоджений борщ на квасі можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Борщ з м'ясом Борщ з яйцем Борщ холодний з м'ясом Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ з вареним буряком