Апетитний холодний борщ чи корисно готувати борщ з м’ясом у складі. Це піде на користь дітям, вагітним і спортсменам. Крім того, чоловіки теж повинні їсти багато м’яса, особливо, у випадку важкої роботи. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 0,5 кг
  • Буряк – 2 – 3 шт.
  • Картопля – 6 – 7 шт.
  • Редис – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Лимонна кислота – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Як приготувати холодний борщ з куркою? Всі інгредієнти для супу підготуйте заздалегідь і викладіть на обробну поверхню.

Для початку відваріть курку до готовності і вийміть її з бульйону. Сам бульйон охолодіть. Одночасно з цим відваріть яйця і картоплю з буряком.

Дрібно наріжте огірки, яйця і редис.

Картопля і буряк, вже остиглі, натріть на крупній тертці.

гарненько Перемішайте всі інгредієнти в каструлі, додайте сіль і перець.

Розподіліть супову суміш по тарілках і залийте бульйоном. Додайте лимон або лимонний сік, сервіруйте сметанкою і подавайте до столу!

Борщ Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ класичний Холодник з буряка на воді Холодник класичний