Апетитний холодний борщ чи корисно готувати борщ з м’ясом у складі. Це піде на користь дітям, вагітним і спортсменам. Крім того, чоловіки теж повинні їсти багато м’яса, особливо, у випадку важкої роботи. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 0,5 кг
- Буряк – 2 – 3 шт.
- Картопля – 6 – 7 шт.
- Редис – 2 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Лимонна кислота – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Як приготувати холодний борщ з куркою? Всі інгредієнти для супу підготуйте заздалегідь і викладіть на обробну поверхню.
Для початку відваріть курку до готовності і вийміть її з бульйону. Сам бульйон охолодіть. Одночасно з цим відваріть яйця і картоплю з буряком.
Дрібно наріжте огірки, яйця і редис.
Картопля і буряк, вже остиглі, натріть на крупній тертці.
гарненько Перемішайте всі інгредієнти в каструлі, додайте сіль і перець.
Розподіліть супову суміш по тарілках і залийте бульйоном. Додайте лимон або лимонний сік, сервіруйте сметанкою і подавайте до столу!
Борщ Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ класичний Холодник з буряка на воді Холодник класичний