Холодник з маринованої буряків просто знахідка для зайнятої господині. Готується дуже швидко за рахунок того, що буряк вже приготовлена і виходить незвичайним з насиченим смаком і ароматом. Холодної суп добре вгамує ваш голод.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Буряк маринована – 0.5 л.
- Огірки – 250 гр.
- Редис – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Варена ковбаса – 250 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Вода – 1.5 л
- Петрушка – 1 пучок
Процес приготування:
Приступимо до готування холодника з маринованої буряків. Підготуйте необхідні продукти для холодника. Відваріть курячі яйця.
Огірки і редиску ретельно вимийте і просушіть, обріжте хвостики і наріжте дрібними кубиками або соломкою. Зварені курячі яйця очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Варену ковбасу очистити від оболонки і наріжте соломкою. Зелень ретельно вимийте, обсушити і дрібно нарубаєте.
Підготовлені інгредієнти викладіть в глибоку ємність. Нарізані інгредієнти можуть зберігатися в холодильнику близько двох діб.
Перед подачею відкрийте банку з консервованої буряком. Вилийте разом з маринадом до решти інгредієнтів, додайте питну воду. Влийте оцет, додайте цукровий пісок, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте, накрийте кришкою і приберіть в холодильник настоятися приблизно на 30 хвилин.
Охолоджене блюдо подавайте на стіл зі сметаною.
Приємного апетиту!
Борщ Борщ з яйцем Борщ класичний з м'ясом Борщ холодний з м'ясом Борщ холодний класичний Холодник з буряка Холодник класичний