Холодник з маринованої буряків просто знахідка для зайнятої господині. Готується дуже швидко за рахунок того, що буряк вже приготовлена і виходить незвичайним з насиченим смаком і ароматом. Холодної суп добре вгамує ваш голод.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Буряк маринована – 0.5 л.
  • Огірки – 250 гр.
  • Редис – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Варена ковбаса – 250 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Вода – 1.5 л
  • Петрушка – 1 пучок

Процес приготування:

Приступимо до готування холодника з маринованої буряків. Підготуйте необхідні продукти для холодника. Відваріть курячі яйця.

Огірки і редиску ретельно вимийте і просушіть, обріжте хвостики і наріжте дрібними кубиками або соломкою. Зварені курячі яйця очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Варену ковбасу очистити від оболонки і наріжте соломкою. Зелень ретельно вимийте, обсушити і дрібно нарубаєте.

Підготовлені інгредієнти викладіть в глибоку ємність. Нарізані інгредієнти можуть зберігатися в холодильнику близько двох діб.

Перед подачею відкрийте банку з консервованої буряком. Вилийте разом з маринадом до решти інгредієнтів, додайте питну воду. Влийте оцет, додайте цукровий пісок, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте, накрийте кришкою і приберіть в холодильник настоятися приблизно на 30 хвилин.

Охолоджене блюдо подавайте на стіл зі сметаною.

Приємного апетиту!

Борщ Борщ з яйцем Борщ класичний з м'ясом Борщ холодний з м'ясом Борщ холодний класичний Холодник з буряка Холодник класичний