Тісто для чебуреків на мінералці виходить просто неймовірним! Пишне, ситне, з красивими рум’яними бульбашками – така страва дуже швидко зникає з тарілок!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода мінеральна – 250 мл
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати хрустке тісто для чебуреків на мінералці пузырчатое. Пшеничне борошно просіваємо з допомогою ситечка, щоб наповнити її повітрям і прибрати непотрібні грудочки.
Тепер додаємо в неї цукровий пісок, сіль, рослинне масло і мінеральну воду.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, щоб вони добре склеїлися і вийшла однорідна маса.
Продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв. Це можна робити в мисці або ж на столі, як вам зручно.
Готове тісто накриваємо рушником або плівкою і залишаємо на 20 хв., це дозволить тесту насититися і стати більш еластичним.
Можна приступати до приготування чебуреків! Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на воді без яєць Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое