Тісто для чебуреків на мінералці виходить просто неймовірним! Пишне, ситне, з красивими рум’яними бульбашками – така страва дуже швидко зникає з тарілок!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода мінеральна – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати хрустке тісто для чебуреків на мінералці пузырчатое. Пшеничне борошно просіваємо з допомогою ситечка, щоб наповнити її повітрям і прибрати непотрібні грудочки.

Тепер додаємо в неї цукровий пісок, сіль, рослинне масло і мінеральну воду.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, щоб вони добре склеїлися і вийшла однорідна маса.

Продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв. Це можна робити в мисці або ж на столі, як вам зручно.

Готове тісто накриваємо рушником або плівкою і залишаємо на 20 хв., це дозволить тесту насититися і стати більш еластичним.

Можна приступати до приготування чебуреків! Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на воді без яєць Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое