Чебуреки – смачна і апетитна закуска, яку можна подати на обід або ж взяти з собою. Щоб закуска вийшла по справжньому ситним і поживним, спробуйте приготувати тісто на мінералці. Таке тісто виходить більш повітряним, хрустким і ароматним. Ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода мінеральна – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати хрустке тісто для чебуреків на мінералці? Борошно просіваємо через ситечко, щоб позбавити її від великих грудочок і збагатити киснем. Так тісто вийде більш повітряним.

Тепер у глибокій мисці з’єднуємо мінеральну воду, яйце і рослинне масло. Поступово починаємо додавати борошно і, постійно помішуючи, формуємо тісто.

Коли маса будуть вже досить густий, викладаємо її на стіл і продовжуємо вимішувати тісто руками близько 10 хв. За цей час ми отримаємо еластичну густу масу.

Залишаємо тісто під плівкою на 10-15 хв, щоб воно краще просочилося і склеїлося.

Тепер тісто готове і можна приступати до начинки для чебуреків! Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на рослинному маслі