Завдяки такій великій кількості різноманітних рецептів та технік приготування домашньої піци, кожен зможе вибрати самий смачний варіант для себе. Хтось любить хрустку скоринку, а хтось пишну і м’яку основу.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування хрусткого тіста для піци як у піцерії. Борошно просійте і змішайте з сіллю.
трохи підігрійте Молоко, воно повинно бути теплим, а не гарячим. Змішайте його з яйцями і соняшниковою олією.
Отриману суміш влийте в миску до борошні і замістити тісто.
Тісто скачайте в грудку і дайте йому відпочити 10-15 хвилин. Після цього, розкотіть його в коржик і змастіть оливковою олією. Залишилося лише покласти начинку і поставити блюдо в духовку.
Приємного апетиту!
Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії Швидке тісто для піци на сухих дріжджах