Завдяки такій великій кількості різноманітних рецептів та технік приготування домашньої піци, кожен зможе вибрати самий смачний варіант для себе. Хтось любить хрустку скоринку, а хтось пишну і м’яку основу.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування хрусткого тіста для піци як у піцерії. Борошно просійте і змішайте з сіллю.

трохи підігрійте Молоко, воно повинно бути теплим, а не гарячим. Змішайте його з яйцями і соняшниковою олією.

Отриману суміш влийте в миску до борошні і замістити тісто.

Тісто скачайте в грудку і дайте йому відпочити 10-15 хвилин. Після цього, розкотіть його в коржик і змастіть оливковою олією. Залишилося лише покласти начинку і поставити блюдо в духовку.

Приємного апетиту!

Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії Швидке тісто для піци на сухих дріжджах