Якщо ви хочете одержати хрустку скоринку, то краще замісити для біляшів бездріжджове тісто і обсмажити їх на сковороді. Виходить калорійно, але дуже смачно.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Кефір – 500 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 кг
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати хрустке тісто на кефірі для біляшів? Кефір змішати з яйцем, сіллю і содою.

Перемішайте інгредієнти віночком, додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло.

Борошно просійте і частинами додайте в рідку масу. Почніть замішувати тісто віночком.

Потім ретельно вимісити тісто руками, сформуйте з нього колобок і дайте йому відпочити 15 хвилин.

За цей час приготуйте начинку і потім зліпіть біляші.

Приємного апетиту!

Тісто для біляшів без дріжджів Тісто для біляшів за 15 хвилин Тісто для біляшів на кефірі Тісто для біляшів на кефірі без дріжджів