Якщо ви хочете одержати хрустку скоринку, то краще замісити для біляшів бездріжджове тісто і обсмажити їх на сковороді. Виходить калорійно, але дуже смачно.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Кефір – 500 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 кг
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати хрустке тісто на кефірі для біляшів? Кефір змішати з яйцем, сіллю і содою.
Перемішайте інгредієнти віночком, додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло.
Борошно просійте і частинами додайте в рідку масу. Почніть замішувати тісто віночком.
Потім ретельно вимісити тісто руками, сформуйте з нього колобок і дайте йому відпочити 15 хвилин.
За цей час приготуйте начинку і потім зліпіть біляші.
Приємного апетиту!
Тісто для біляшів без дріжджів Тісто для біляшів за 15 хвилин Тісто для біляшів на кефірі Тісто для біляшів на кефірі без дріжджів