Хрусткі, соковиті чебуреки з тонкого пухирчастого тесту. Рецепт тіста дуже простий, замішується воно з доступних інгредієнтів без додавання горілки. При цьому тісто не рветься і начинка добре тримається всередині.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Для начинки: –
  • Свинина – 150 гр.
  • Яловичина – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 50 – 60 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати хрусткі чебуреки з пузырчатым тестом без горілки? Воду закип’ятити. У окріп додайте сіль і рослинне масло. Потім всипте борошно і швидкими рухами замісіть тісто.

Коли тісто загусне і охолоне, вимішуйте його руками 5-6 хвилин. Оберніть колобок з тіста у харчову плівку і залишити в холодильнику на півгодини.

Для начинки змішайте свинячий і яловичий фарш, додайте подрібнену цибулю, сіль, чорний перець і перемішайте. У фарш додайте трохи води, це додасть соковитості начинці.

дістаньте Тісто з холодильника, розділіть на 8 рівних частин і тонко розкачайте.

На одну половину коржі викладіть трохи м’ясної начинки.

Фарш накрийте другою половиною коржа і закріпіть краю тесту.

Заготовки чебуреків обсмажте з двох сторін на середньому вогні у великій кількості олії. Подавайте чебуреки в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Чебуреки