Хрусткі, соковиті чебуреки з тонкого пухирчастого тесту. Рецепт тіста дуже простий, замішується воно з доступних інгредієнтів без додавання горілки. При цьому тісто не рветься і начинка добре тримається всередині.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Вода – 120 мл
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Для начинки: –
- Свинина – 150 гр.
- Яловичина – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 50 – 60 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати хрусткі чебуреки з пузырчатым тестом без горілки? Воду закип’ятити. У окріп додайте сіль і рослинне масло. Потім всипте борошно і швидкими рухами замісіть тісто.
Коли тісто загусне і охолоне, вимішуйте його руками 5-6 хвилин. Оберніть колобок з тіста у харчову плівку і залишити в холодильнику на півгодини.
Для начинки змішайте свинячий і яловичий фарш, додайте подрібнену цибулю, сіль, чорний перець і перемішайте. У фарш додайте трохи води, це додасть соковитості начинці.
дістаньте Тісто з холодильника, розділіть на 8 рівних частин і тонко розкачайте.
На одну половину коржі викладіть трохи м’ясної начинки.
Фарш накрийте другою половиною коржа і закріпіть краю тесту.
Заготовки чебуреків обсмажте з двох сторін на середньому вогні у великій кількості олії. Подавайте чебуреки в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Чебуреки