Апетитна індичка, обсмажена шматочками з овочами, ідеально підійде до сімейного обіду або вечері. Блюдо виходить соковитим і ароматним. Відрізняється корисними та поживними властивостями.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Філе індички – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Чебрець свіжий – 1 гілка
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Готувати індичку шматочками з овочами на сковороді просто! Розморожене філе індички поділяємо на невеликі рівні шматки.
Підготовлене м’ясо обсипаємо сіллю, перцем і паприкою. Розмішуємо і залишаємо на час.
Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.
чистимо Від насіння болгарський перець і подрібнюємо його. Помідор натираємо на тертці.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Занурюємо сюди шматочки індички.
Розмішуємо продукт і смажимо до легкого рум’янцю.
Викладаємо в блюдо цибулю і продовжуємо готувати. Вогонь зменшуємо.
Сюди ж відправляємо подрібнені зубчики часнику. Вливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин.
Далі викладаємо болгарський перець і тертий помідор.
Перемішуємо продукти і кладемо до них гілочку чебрецю.
Подрібнюємо зелень і викладаємо її вміст в кінці готування.
Соковита і рум’яна індичка з овочами готова. Подавайте до столу!
Індичка Індичка на сковороді