Апетитна індичка, обсмажена шматочками з овочами, ідеально підійде до сімейного обіду або вечері. Блюдо виходить соковитим і ароматним. Відрізняється корисними та поживними властивостями.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Чебрець свіжий – 1 гілка
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Масло вершкове – 40 гр.

Процес приготування:

Готувати індичку шматочками з овочами на сковороді просто! Розморожене філе індички поділяємо на невеликі рівні шматки.

Підготовлене м’ясо обсипаємо сіллю, перцем і паприкою. Розмішуємо і залишаємо на час.

Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

чистимо Від насіння болгарський перець і подрібнюємо його. Помідор натираємо на тертці.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Занурюємо сюди шматочки індички.

Розмішуємо продукт і смажимо до легкого рум’янцю.

Викладаємо в блюдо цибулю і продовжуємо готувати. Вогонь зменшуємо.

Сюди ж відправляємо подрібнені зубчики часнику. Вливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин.

Далі викладаємо болгарський перець і тертий помідор.

Перемішуємо продукти і кладемо до них гілочку чебрецю.

Подрібнюємо зелень і викладаємо її вміст в кінці готування.

Соковита і рум’яна індичка з овочами готова. Подавайте до столу!

Індичка Індичка на сковороді