Простий спосіб приготування кабачкова ікра в мультиварці включає в себе лише натуральні інгредієнти (ніяких шкідливих добавок). Закуска сподобається і дітям і людям, які прагнуть правильно харчуватися. Приготування за допомогою кухонного помічниці, стає суцільним задоволенням, а смак у такої ікри ніжний і насичений.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Кабачки (середні) – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати кабачкова ікра в мультиварці легко! Цибулю і моркву очистіть і промийте під проточною водою. Цибулю наріжте великими шматками.
Моркву розрізати на великі шматки.
вимийте Кабачки, зріжте шкірку, дістаньте насіння і серцевину. Подрібніть їх великими кубиками.
З часнику зніміть піну, промийте і розріжте зубчики на 2 частини.
На дно чаші вилийте масло і засипте шматки цибулі.
Всипте моркву і перемішайте.
Покладіть часточки часнику.
Помістіть в чашу кабачки.
Добре перемішайте всі інгредієнти.
Помістіть в чашу мультиварки і встановіть програму «Тушкування» на 1 годину.
Після звукового сигналу перекладіть овочі в миску і подрібніть в пюре заглибним блендером. Поверніть масу в чашу.
Покладіть в неї томатну пасту і перемішайте.
Всипте сіль і перець і знову розмішайте. Спробуйте ікру на сіль і при бажанні налаштувати на свій розсуд.
Знову встановіть режим «Гасіння» і готуйте ікру 20 хвилин. Для того, щоб не обшпаритися і менше забруднити кришку, можна поставити насадку для готування на пару на це час.
Ікру перекладіть в зручну чисту і суху тару або в піалу і подавайте до столу. Зберігати таку заготовку в холодильнику можна 5 днів.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Кабачкова ікра без майонезу Кабачкова ікра класична ПП рецепти з кабачків