Кабачкова ікра з помідорами і перцем – неймовірна смакота! Тости, тарталетки, бутерброди і безліч інших страв з кабачковою ікрою перетворюються на справжній шедевр! Це ідеальне рішення для легких перекусів і швидких закусок! Гості будуть приємно здивовані!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 1,5 кг
  • Помідори свіжі – 500 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 400 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачкової ікри з помідорами та болгарським перцем через м’ясорубку. Всі овочі ретельно промиваємо. Кабачки розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння.

Після цього ділимо їх кілька шматочків і перекручуємо через м’ясорубку.

В помідорах з іншого боку від черешка робимо хрестоподібний надріз. Занурюємо їх в крутий окріп на 30 сек., а потім відразу ж відправляємо під холодну воду.

Знімаємо шкірку і перекручуємо помідори через м’ясорубку.

Перець очищаємо від насіння і також подрібнюємо в м’ясорубці.

Часник пропускаємо через прес.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо всі подрібнені продукти.

Додаємо сіль і спеції і перемішуємо. Тушкуємо ікру на помірному вогні 20 хв.

Потім вливаємо оцет і тримаємо ще 5 хв.

Розкладаємо ікру в стерилізовані банки.

Приємного апетиту!

Гострі кабачки на зиму Кабачкова ікра з болгарським перцем Кабачкова ікра з часником Кабачкова ікра класична Салат з кабачків і помідорів на зиму Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді