Закусочний кабачковий торт без яєць – низькокалорійне корисне блюдо. яке доставить вам гастрономічне задоволення. так і збереже вашу фігуру від небажаного зайвої ваги. Якщо хочете зробити їжу більш корисною і скоротити її калорійність – замініть сметану натуральним йогуртом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Сир бринза – 180 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Рукола – 1 пучок
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати кабачковий торт без яєць легко! Молоді кабачки добре вимийте і дайте обсохнути. За бажанням видаліть шкірку. Наріжте тонкими слайсами. Деко застеліть пергаментним папером. Розкладіть нарізані кабачки і поставте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин. Готові кабачки остудіть.
Рукколу і зелень кропу ретельно промийте під проточною водою і струсіть зайву вологу. Дрібно нарубаєте гострим ножем. Часник очистіть від лушпиння. Сметану викладіть в невелику піалу, додайте подрібнену зелень і очищений часник пропустіть через прес. Посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Добре перемішайте.
Бринзу натріть на крупній тертці.
Візьміть красиве блюдо або велику тарілку. Першим шаром викладіть запечені кабачки щільно один до одного.
Змастіть приготованим сметанним соусом, рівномірно розподіляючи по всій поверхні кабачків. Зверху присипте бринзою.
Так повторіть всі верстви кабачкового торта, поки не закінчаться всі інгредієнти. Завершальним шаром повинна бути бринза.
Готовий торт приберіть в холодильник на годину мінімум. Краще такий торт готувати ввечері, щоб за ніч він добре просочився в холодильнику. Закусочний кабачковий торт виходить дуже смачним і низькокалорійним.
Десерти Кабачки з сиром Страви з кабачків Торт з кабачків Торти