Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 115 – 120 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Сир сирний – 340 – 350 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз на олії для прикраси торта. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. На максимальній швидкості міксера збийте масло до утворення однорідної пухкої маси. Потім додайте пудру.

Збивайте масло з цукровою пудрою 5-10 хвилин, поки цукрова пудра повністю не розчиниться.

Потім додайте в масляну масу сирний сир. Вводите сир поступово, невеликими частинами. Збивайте крем на середній швидкості міксера. Крем повинен вийде повітряним і пружним.

Перед тим, як приступити до прикраси торта, охолодіть крем в холодильнику.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти