З абсолютно звичайних продуктів можна зробити дуже оригінальні страви. Наприклад, торт з кабачків і фаршу. Це блюдо виходить об’ємним, їм з легкістю можна нагодувати сім’ю.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Курячий фарш – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 2 зуб.
  • Молоко коров’яче – 0.5 склянки
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:


Готувати кабачковий торт з фаршем легко! Кабачок вимити і натерти на дрібну тертку. Додайте 2 жовтки, борошно, манку, сіль, замісити тісто. Випікайте млинці з кабачкового тесту.

Фарш перемішайте з двома збитими білками, молоком і сіллю, за бажанням можна додати спеції. З отриманої маси також спечіть млинчики того ж розміру, що і млинці з кабачка.

Цибулю і моркву почистіть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. На сковороді обсмажте цибулю і моркву. Засмажку змішайте з майонезом і рубаною зеленню.

Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.


Складіть торт у такому порядку: блін з кабачка, м’ясний млинець, потім смажені овочі, на них часточки помідорів. Так робіть, поки не закінчаться інгредієнти. Прикрасьте торт на свій розсуд, поставте його на 0,5-2 години в холодильник для просочення, потім подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торти