З абсолютно звичайних продуктів можна зробити дуже оригінальні страви. Наприклад, торт з кабачків і фаршу. Це блюдо виходить об’ємним, їм з легкістю можна нагодувати сім’ю.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 1 – 2 шт.
- Курячий фарш – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 2 зуб.
- Молоко коров’яче – 0.5 склянки
- Майонез – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати кабачковий торт з фаршем легко! Кабачок вимити і натерти на дрібну тертку. Додайте 2 жовтки, борошно, манку, сіль, замісити тісто. Випікайте млинці з кабачкового тесту.
Фарш перемішайте з двома збитими білками, молоком і сіллю, за бажанням можна додати спеції. З отриманої маси також спечіть млинчики того ж розміру, що і млинці з кабачка.
Цибулю і моркву почистіть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. На сковороді обсмажте цибулю і моркву. Засмажку змішайте з майонезом і рубаною зеленню.
Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.
Складіть торт у такому порядку: блін з кабачка, м’ясний млинець, потім смажені овочі, на них часточки помідорів. Так робіть, поки не закінчаться інгредієнти. Прикрасьте торт на свій розсуд, поставте його на 0,5-2 години в холодильник для просочення, потім подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торти