Приголомшлива і швидка гаряча закуска для гарної компанії з кабачків в сухарях і сирі готується в духовці. Приготування закуски просте і швидке. Подавати хрустке задоволення можна з будь-яким соусом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 – 3 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Приправа Італійські трави – 0.5 ч. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування кабачків в духовці часточками? Кабачки добре вимийте і витріть насухо. Наріжте їх спочатку пластинами вздовж по 1,5 див.
Потім наріжте часточками або пластинами довгастої форми.
У мисці змішайте яйця з пропущеним через прес часником, всипте трохи солі і збийте масу виделкою.
Сир натріть дрібно.
Окремо змішайте трави з сухарями, перцем і сиром. Добре розмішайте до однорідності.
Увімкніть духовку нагрійте до 200 градусів. На деко покладіть пекарську папір і змажте пензлем маслом.
Скибочки кабачків добре умочіть в яйце.
Обваляйте в сухої суміші, струсіть надлишки і викладайте на деко в один шар.
Збризніть зверху кабачки маслом і поставте запікатися на 10-15 хвилин. Шматочки повинні зарум’янитися – значить готові.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в клярі Кабачки в клярі в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Страви з кабачків