Приголомшлива і швидка гаряча закуска для гарної компанії з кабачків в сухарях і сирі готується в духовці. Приготування закуски просте і швидке. Подавати хрустке задоволення можна з будь-яким соусом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Приправа Італійські трави – 0.5 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачків в духовці часточками? Кабачки добре вимийте і витріть насухо. Наріжте їх спочатку пластинами вздовж по 1,5 див.

Потім наріжте часточками або пластинами довгастої форми.

У мисці змішайте яйця з пропущеним через прес часником, всипте трохи солі і збийте масу виделкою.

Сир натріть дрібно.

Окремо змішайте трави з сухарями, перцем і сиром. Добре розмішайте до однорідності.

Увімкніть духовку нагрійте до 200 градусів. На деко покладіть пекарську папір і змажте пензлем маслом.

Скибочки кабачків добре умочіть в яйце.

Обваляйте в сухої суміші, струсіть надлишки і викладайте на деко в один шар.

Збризніть зверху кабачки маслом і поставте запікатися на 10-15 хвилин. Шматочки повинні зарум’янитися – значить готові.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в клярі Кабачки в клярі в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Страви з кабачків