Кабачки, фаршировані куркою і грибами, являють собою блюдо, яке краще всього неквапливо приготувати на вихідних на всю сім’ю. Тим більше що на виході виходить багато порцій. Рідні просто пальчики оближуть від такого частування.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 1 кг
- Яйце – 1 шт.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Сир Пармезан – 160 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати кабачки, фаршировані куркою і грибами, просто! Помити кабачки, порізати навпіл і дістати середину з м’якоттю, порізати її на кубики.
Човники з кабачків можна порізати упоперек на 2-3 частини.
Куряче філе порізати невеликими кубиками. Додати до нього м’якоть кабачків і почати обсмажувати на оливковій олії.
Додати сіль зі спеціями і перемішати.
Печериці нарізати тонкими пластинками.
Додати в сковороду до курки і м’якоті кабачків.
Човники з кабачків посолити і скласти лицьовою стороною донизу на устеленный пергаментом деко. Запікати при температурі 180 градусів духовці 25-30 хв
Тим часом начинка приготувалася.
запікати Кабачки майже до повної готовності.
З’єднати яйце і сметану, збовтати.
Начинити начинкою кабачки, змастити соусом із сметани і яйця.
Посипати кабачки натертим на дрібній тертці сиром.
Запікати в духовці ще 10-15 хв
Подавати кабачки можна як гарячими, так і досягли кімнатної температури, посипавши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Кабачки з грибами Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з яйцем Курячі грудки з кабачками Курячі грудки з кабачками в духовці Страви з кабачків