Кабачки, фаршировані куркою і грибами, являють собою блюдо, яке краще всього неквапливо приготувати на вихідних на всю сім’ю. Тим більше що на виході виходить багато порцій. Рідні просто пальчики оближуть від такого частування.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 1 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 160 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати кабачки, фаршировані куркою і грибами, просто! Помити кабачки, порізати навпіл і дістати середину з м’якоттю, порізати її на кубики.

Човники з кабачків можна порізати упоперек на 2-3 частини.

Куряче філе порізати невеликими кубиками. Додати до нього м’якоть кабачків і почати обсмажувати на оливковій олії.

Додати сіль зі спеціями і перемішати.

Печериці нарізати тонкими пластинками.

Додати в сковороду до курки і м’якоті кабачків.

Човники з кабачків посолити і скласти лицьовою стороною донизу на устеленный пергаментом деко. Запікати при температурі 180 градусів духовці 25-30 хв

Тим часом начинка приготувалася.

запікати Кабачки майже до повної готовності.

З’єднати яйце і сметану, збовтати.

Начинити начинкою кабачки, змастити соусом із сметани і яйця.

Посипати кабачки натертим на дрібній тертці сиром.

Запікати в духовці ще 10-15 хв

Подавати кабачки можна як гарячими, так і досягли кімнатної температури, посипавши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Дієтичні страви з кабачків Кабачки з грибами Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з яйцем Курячі грудки з кабачками Курячі грудки з кабачками в духовці Страви з кабачків