Найчастіше рисово-м’ясним фаршем начиняють перець, однак кабачки нітрохи не гірше перців підходять для фарширування. Приготування цього апетитного обіду в мультиварці забезпечить вам соковитість і ніжність як начинки, так і кабачка. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки (молоді) – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Рис білий – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Зелень – 1 пучок
- Морква – 1 шт.
- Томатний сік – 300 мл
- Масло олію – для смаження
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Кетчуп – 100 мл
Процес приготування:
Готувати кабачки, фаршировані м’ясом і рисом в мультиварці легко! Підготуйте всі продукти для приготування страви. Кабачки очистіть, видаліть нутрощі, а самі кабачки наріжте на чашечки для фарширування.
Наріжте цибулю, натріть моркву і подрібніть зелень. Надішліть овочі в каструлю, додайте трохи масла і обсмажте в режимі «Смаження» протягом декількох хвилин з відкритою кришкою. Далі додайте рис, перемішайте і додайте трохи води. Тушкуйте суміш ще пару хвилин.
Змішайте в окремій мисці рис з овочами і фарш, додайте сіль і спеції і добре перемішайте.
Кабачки і перець начиніть фаршем щільніше і розкладіть по чашу мультиварки, як можна щільніше.
Закрийте кришку приладу і включіть режим «Гасіння» на 50 хвилин.
Незадовго до кінця приготування страви томатний сік з’єднайте з борошном і кетчупом, додайте трохи солі і добре перемішайте.
Влийте соус до страви в чашу мультиварки і перевстановіть таймер «Гасіння» на 25 хвилин. Закрийте кришку і чекайте закінчення приготування.
Подавайте страву у гарячому вигляді, сервировав сметаною і зеленню за смаком!
Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки для схуднення Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків