Фаршировані кабачки – дуже проста і смачна закуска, яка відмінно підійде для сімейного вечері! З майонезом і яйцем кабачки виходять ніжними і соковитими. А готувати їх зовсім просто!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Свинячий фарш – 700 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати фаршировані кабачки без сиру просто! Кабачки миємо й ріжемо на шматочки приблизно 5-6 см. у товщину.

Очищаємо їх від насіння і м’якоті, залишаючи тільки невелика дно, куди будемо класти начинку з фаршу.

Тепер підготуємо фарш, змішаємо його з яйцем, сіллю і перцем.

Змащуємо деко олією, викладаємо кабачки і кладемо всередину кожного фарш з яйцем

Зверху промазуємо майонезом.

Ставимо в духовку і запікаємо 30 хв. при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з фаршем в духовці Кабачки на вечерю Страви з кабачків