Кабачки, замариновані в майонезі і підсмажені на решітці, виходять дуже ніжні і соковиті. Простота приготування цієї страви перетворює приготування на відкритому вогні одне задоволення.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт кабачків на мангалі в маринаді з майонезом гранично простий! Добре вимийте кабачки і наріжте шайбами по 1,5 см. товщиною. Складіть в миску, додайте сіль і улюблені спеції і викладіть майонез.

Добре перемішайте, щоб кожен шматок був в соусі. Відставте на 30 хвилин промаринуватися овоч.

Покладіть кабачки на решітку в один шар і готуйте до рум’янцю близько 8 хвилин.

Переверніть на іншу сторону і посмажте ще 6 хвилин.

Перекладіть кабачки на тарілку і подавайте на додаток до м’яса або іншим овочам.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі