Кабачки – чудовий овоч, який можна приготувати сотнею різних способів, і завжди буде дуже смачно і швидко. Наприклад, фаршировані кабачки в клярі – дуже ситне блюдо, яке поєднує в собі біле м’ясо і соковитий кабачок.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Куряче філе – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування кабачків, фаршированих в клярі. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте.
Змішайте цибулю і куряче філе, посоліть і приправте за смаком. Додатково при наявності блендера можна подрібнити м’ясо і цибулю в ньому.
Кабачок помийте і наріжте кільцями, виріжте з них серцевину.
З фаршу сформуйте кульки діаметром рівним отвору в кабачках. У кожен кабачок викладіть курячий фарш.
В окремій мисці збийте пару яєць, додайте сіль і перець за смаком, потім всипте борошно і ще раз збийте.
Розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію. Умочіть заготовки з кабачка в кляр і викладіть їх на сковороду. Смажте фаршировані кабачки в клярі з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Готові кабачки викладіть на загальне блюдо і прикрасьте свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на кожен день Кабачки на сніданок Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді Хрусткі кабачки